Scooterhelm heren fashion

[affegg id=5]

Fashionhelm voor mannen

Als we aan een scooterhelm denken dan vinden we dit vaak vervelend. Ze zitten niet lekker en zien er niet uit. Dit veranderde bij de introductie van fashionhelmen. Fashionhelmen zijn scooterhelmen die lekker zitten maar vooral mooi zijn. Zoals de naam al doet vermoeden gaat het om een scooterhelm met een goed uiterlijk. Een goede fashionhelm vind je dan ook bij ons. Wij zijn de specialist en hebben de beste fashionhelmen voor je verzameld.

Bekijk ons aanbod en je vind de mooiste fashionhelmen die er op het moment zijn. Ze zorgen ervoor dat je goed beschermt op pad kan gaan. Tergelijk zie je er goed uit zodat jij je niet hoeft te schamen om wat je op je hoofd hebt zitten.

5 redenenen om een fashion scooterhelm te kopen

Het kopen van een helm zou makkelijk en leuk moeten zijn. Zeker wanneer het om een fashionhelm. Hier dé 5 redenen waarom jij een fashionhelm zou moeten kopen. Uiteraard hebben we de beste helmen voor je verzameld.

  1. Veiligheid: Met een scooterhelm weet je dat je veiliger bent dan zonder helm dragen. Het advies is dan ook om er altijd eentje te dragen. Dit zorgt er gewoon voor dat mocht je ooit een val maken je minder zwaart valt dan wanneer dit je gebeurt zonder helm. Zo voorkom je zwaart letsel aan je hoofd.
  2. Comfortabel: Een fashionhelm ziet er niet alleen goed uit maar zit ook nog eens super comfortabel. De scooterhelmen zijn zo gemaakt dat je tegenwoordig amper door hebt dat je een helm op je hoofd hebt. Zeker bij fashionhelmen is het zo dat ze extra comfortabel zijn. Zo zien ze er dus niet alelen mooi uit, ze zitten ook nog eens lekker.
  3. Ventilatie: Een ander bijkomend voordeel is dat de scooterhelmen van tegenwoordig een goede ventialite hebben. Het is niet meer zo dat het gigantisch klam wordt nadat je een stuk hebt gereden. De ventilatie zorgt ervoro dat je rit een stuk minder vervelend is.
  4. Vizier: Heb je veel last van vliegen of andere beestjes? Dan is het verstandig om een vizier op je helm te zetten. Zo voorkom je dat er dingen in je ogen of mond komen tijdens het rijden. Veel fashionhelmen komen met een vizier die je zelf op en af kunt doen. Eventueel zelfs tijdens de rit.
  5. Ziet er goed uit: Tja, de belangrijkste reden om voor een fashionhelm te kiezen is en blijft omdat het er goed uit ziet. Dé reden om de keuze te maken zou dan ook altijd het uiterlijk moeten zijn. Gelukkig voor jou hebben we de mooiste fashionhelmen voor heren vast voor je verzameld.