Helmmutsen heren

[affegg id=4]

Helmmutsen voor mannen

Het dragen van een helm zorgt voor veiligheid tijdens het scooter rijden. Echter kan het zo zijn dat het niet heel comfortabel is. Het is daarom raadzaam om een helmmuts te dragen zodat je minder last krijgt van het dragen van de helm en beter beschermt bent tegen bacteriën en schimmels van andere dragers. Om je een handje te helpen hebben we de beste helmmutsen voor je verzameld. Als man kun je er niet om heen om er één te dragen wanneer je bijvoorbeeld wax of gel in je haar doet. Een helmmuts zorgt dan echt voor een stukje hygiëne. Neem eens een kijkje en laat het vooral weten als er iets in ons aanbod ontbreekt. Dan passen we dit voor je aan.

Wat is een helmmuts?

Een helmmuts is een muts die je onder je helm draagt. Dit zorgt ervoor dat de helm een stuk comfortabeler zit dan wanneer je geen helmmuts draagt. Daarnaast is het ook een stuk hygiënischer omdat je jouw hoofd in iets schoons doet. Wanneer andere mensen je helm dragen zorgt het ervoor dat ze allemaal bacteriën achterlaten. Dit is natuurlijk minder hygiënisch dan met een helmmuts.

Waarom een helmmuts dragen?

Het is zeer raadzaam om een helmmuts te dragen tijdens het scooter rijden. Zeker wanneer je een helm draagt die niet van jou is. We hebben de twee grootste redenen om een helmmuts te dragen voor je verzameld.

  • Comfort: Het dragen van een helmmuts zorgt voor een stukje comfort. Je bent dan namelijk niet direct verbonden met je helm maar hebt als het ware een beschermlaagje tussen je hoofd/haar en de helm zitten. Dit zorgt ervoor dat de helm een stuk beter op je hoofd zit.
  • Hygiëne: Een helmmuts is een stuk hygiënischer dan het niet dragen hiervan. Wanneer mensen de helm dragen zorgt dit ervoor dat de helm snel vies wordt. Toch wassen we onze helm bijna nooit. Hoe vaak ga jij met wax of gel in scooter rijden? Je helm wordt hier dan mee gevuld terwijl je de volgende keer helemaal niks draagt. Het is daarom raadzaam om gewoon een helmmuts te dragen.

Voor welke scooterhelm heb ik een helmmuts nodig?

Helmmutsen worden het vaakst voor integraalhelmen gebruikt. Dit soort helmen gaan helemaal over je hoofd en worden het meest vies wanneer je geen helmmuts draagt. Het is daarom aan te raden om zeker wanneer je een integraalhelm draagt een helmmuts te gebruiken. Maar ook voor andere helmen zoals een jethelm is het aan te raden.

Ga jij beginnen m het dragen van een helmmuts?

Ben jij overtuigd geraakt van de waarde van een helmmuts? Dan is het verstandig om te inversteren in een goede helmmuts. Gelukkig voor jou hebben we de beste helmmutsen voor je verzameld zodat je zeker weet dat je een goede keuze maakt.