Jethelmen heren

[affegg id=2]

Jethelm kopen voor heren

Ben je op zoek naar een passende jethelm om te dragen tijdens het scooter rijden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben de leukste jetherlmen voor je verzameld. Van de meest euforische kleuren als blauw tot de standaard kleuren als zwart. Ons aanbod is groot en uitgezocht op basis van kwaliteit en veiligheid. Uiteindelijk weten we hoe belangrijk het dragen van een goede helm is, zeker op de momenten dat je hem nodig heb. Tijdens een ongeluk is je helm hetgeen wat je kan beschermen tegen ernstig letsel. Vandaar dat ons advies is om te investeren in een goede helm. Dit is wellicht prijziger, maar dit zorgt er wel voor dat op het moment dat het mis gaan je een veiligere val kunt maken. Om je een handje te helpen hebben we daarom de beste jethelmen voor je verzameld.

Wat is een jethelm?

Een jethelm is een scooterhelm die je hoofd beschermt maar niet volledig om je hoofd heen zit. Dit zorgt ervoor dat je een kleinere en lichtere helm hebt die je alsnog goed beschermt op het moment van een ongeluk. De afweging is vaak tussen een jethelm en een integraalhelm. De mensen maken deze afweging vaak op basis van veiligheid. Dit zou ook ons advies zijn. Een jethelm is namelijk makkelijker om te dragen maar wel minder beschermend in het geval van een ongeluk. Het kan daarom raadzaam zijn om toch voor een integraalhelm te kiezen. Des al niet te min biedt een jethelm zeker wel bescherming.

De rede dat veel mensen kiezen voor een jethelm is omdat de helm lekker om het hoofd zit. Het zorgt er niet voor dat je een helm hebt die je hele hoofd omringt en het daarmee benauwd kan maken. Het dragen van een jethelm is ligt en zorgt ervoor dat je hem makkelijk en snel overal mee naartoe kan nemen. Het is namelijk niet zo’n lomp ding als andere grotere helmen. Echter wanneer je de keuze gaat maken voor een helm is het goed om alle beweegredenen mee te nemen. Veiligheid zou namelijk uiteindelijk de belangrijkste reden moeten zijn.

Waarom kiezen voor een jethelm?

De keuze maken tussen een jethelm en een ander type helm kan soms lastig zijn. Een jethelm heeft namelijk zijn voor en nadelen. De redenen om voor een jethelm te kiezen heb ik hieronder voor je verzameld. Zo hopen we dat je makkelijker een keuze kunt maken voor het kopen van een scooterhelm. 

  • Licht: Een jetherlm is een lichte helm die makkelijk mee te nemen is en je eenvoudig de hele dag bij je zou kunnen houden. Hij is klein en compact waardoor deze neit heel de dag in de weg staat. Dit kan een rede zijn omdat de helm ook op het moment van rijden licht aan kan voelen. Dit zorgt ervoor dat je tijdens lange ritten minder last krijgt van je nek en minder door hebt dat je een helm draagt.
  • Goedkoper: Een jetherlm is vaak goedkoper dan andere helmen. Dit kan een reden zijn om te kiezen voor een jethelm. Echter staat hier dan wel tegenover dat de helm minder beschermt is in het geval van een ongeluk. Het is daarom raadzam om goed de afweging te maken.
  • Comfort: De comfort van een jethelm is een stuk beter dan andere typen helmen. Dit komt omdat het grotendeels je hoofd beschermt maar aan de onderkant toch vaak wat ruimte laat. Dit zorgt voor een stuk meer vrijheid en ventilatie. Je zult minder snel last hebben van een beklemmend gevoel omdat de helm minder groot is. Dit is voor veel dragers dé reden om voor een jethelm te kiezen.
  • Hip: De uitstraling van een jethelm wordt vaak als hip gezien. Veel mensen kiezen ervoor omdat de helm er goed uit ziet en het een uitstraling heeft die bij hun identiteit past. Wil je een hippe helm dan sluit een jethelm zeker aan bij jouw wensen.

Jethelm voor mannen iets voor jou?

Wat gaat het worden? Ga je voor een jethelm of kies je toch liever voor een ander type helm dat meer bij je behoeften aansluit. Een jethelm zorgt er in ieder geval voor dat je beschermt op reis kan en je geen zorgen hoeft te maken als je een klein ongeval meemaakt. Onze website heeft in ieder geval genoeg jethelmen voor je om uit te kiezen. Mocht je uiteindelijk hulp nodig hebben laat het dan vooral weten. Dan kijkt een specialist met je mee.