Scooterhelm heren grijs

[affegg id=10]

Grijze scooterhelmen voor heren

Ben je op zoek naar een mooie kleur die niet heel erg opvalt? Dan ben je met de kleur grijs op de juiste plek. Deze kleur is namelijk uniek en wordt in Nederland nog niet heel veel gedragen. Vandaar dat je naast er goed uit kunt zien ook nog eens origineel kunt zijn. Om je te helpen met het maken van de keuze voor een scooterhelm hebben we de leukste grijze scooterhelmen voor je verzameld. Uiteraard helmen die veilig zijn en netjes aan de wetgeving voldoen. Zo weet je zeker dat je ook na 1 januari gewoon de straat op kan met een mooie scooterhelm voor heren.

Waarom een grijze scooterhelm?

De kleur grijs is to grauw en lelijk? Helemaal niet! De kleur grijs is juist modern en heeft een hele goede uitstraling. Daarom zou iedereen moeten overwegen om een grijze helm te kopen. Om je te helpen overtuigen hebben we wat redenen verzameld om voor een grijze scooterhelm te kiezen.

  • Origineel: Niet iedereen draagt een grijze scooterhelm. Het is best een gewaagde keuze waardoor veel Nederlanders er niet voor kiezen. Hierdoor ben jij zekerweten origineel met het dragen van een grijze scooterhelm. 
  • Uitstraling: De kleur grijs past goed bij een zakelijk uitstraling. Het straalt schoonheid uit waardoor je zeker je uitstraling verbeterd op het moment dat je voor de kleur grijs kiest.
  • Past bij veel kleren: Een probleem wat veel scooter rijders hebben is dat de helm niet bij de kleding past. Bijvoorbeeld een blauwe helm gaat niet helemaal samen met een rood shirt. Dit ziet er niet uit. Met een grijze helm heb je hier zeker geen last van.

Grijs iets voor jou?

Hebben wij je kunnen overtuigen van het dragen van een grijze scooterhelm? We gaan er wel vanuit. Uiteraard mocht je de keuze maken dat grijs niet bij je past dan hebben we op onze website genoeg andere kleuren die wellicht wel goed bij je passen. Kijk vooral even rond en stuur ons een bericht wanneer je niet zeker weet wat je moet kiezen.