Systeemhelm heren

[affegg id=11]

Wat is een systeemhelm?

Een systeemhelm is een type van helm dat bestaat uit een basishelm met daarop een aantal accessoires of extra’s die erop kunnen worden bevestigd, zoals een vizier, een bril of een camera. Deze accessoires kunnen worden verwijderd en vervangen, waardoor de helm aan de wensen van de gebruiker aangepast kan worden. Dit type helm wordt vaak gebruikt in sporten zoals fietsen, motorrijden, skiën en snowboarden.

Deze type helm wordt ook veel gebruikt voor scooterrijden. Een systeemhelm is namelijk een fantastische scooterhelm voor heren. Het is veilig en zorgt ervoor dat wanneer je toch een val maakt je beter beschermt ben dan wanneer je een lichtere helm zoals een jethelm voor heren draagt.

Waarom kies je voor een systeemhelm voor heren?

Er zijn verschillende redenen waarom iemand een systeemhelm zou dragen als scooterhelm. Een paar mogelijke redenen zouden zijn:

  • Aanpasbaarheid: Zoals eerder vermeld, kan een systeemhelm aangepast worden met verschillende accessoires, zoals een vizier of een camera. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als iemand regelmatig in verschillende weersomstandigheden rijdt en daarom een vizier of een bril wilt kunnen verwisselen.

  • Veiligheid: Sommige systeemhelmen hebben een dubbele shell constructie of andere veiligheidskenmerken die de bescherming bieden die een scooterrijder nodig heeft.

  • Comfort: Sommige systeemhelmen zijn ontworpen met een verstelbare pasvorm, waardoor deze beter aan de vorm van het hoofd van de drager aansluiten. Dit kan leiden tot een betere luchtcirculatie en minder druk op het hoofd, wat kan leiden tot een comfortabeler rit.

  • Stijlvolle uitstraling: Systeemhelmen zijn vaak beschikbaar in een groot aantal designs en kleuren, waardoor er voor elke smaak wel een geschikte helm te vinden is.

Het is belangrijk om te onthouden dat een systeemhelm moet voldoen aan de Europese veiligheidsnormen en dat een goedgekeurde helm dragen altijd de eerste prioriteit is, ongeacht de redenen om voor een bepaald type helm te kiezen.

Systeemhelm kopen

Een systeemhelm is dus een goed type scooterhelm heren. Het beschermt goed en zorgt ervoor dat mocht het zo zijn dat je een ongeluk maakt je beter beschermt bent dan wanneer je zonder helm of met een lichetere helm een val maakt. Dit zorgt ervoor dat eigenlijk een ieder hier gebruik van zou moeten maken.